coaching, opleiding en bikefitting voor bedrijven

Wolf performance biedt ook oplossingen op maat van bedrijven.

Of je nu van plan bent met je collega’s en werknemers de Mont Ventoux te beklimmen, deel te nemen aan een triatlon of de fiets gebruikt voor woon-werk verkeer, Wolf Performance staat ondernemingen bij in het behalen van hun doelen door middel van coaching op maat, opleidingen en bikefitting.

Bikefitting, opleiding & coaching voor ondernemingen

Plan je samen met je collega’s en werknemers de Mont Ventoux of de Stelvio te beklimmen, ben je ingeschreven voor een bedrijfstriatlon of neem je met een aantal teams deel aan de 1000km van Kom op tegen Kanker? Laat ons een optimaal begeleidingstraject uitwerken op maat van iedereen uit de groep. We stellen een begeleidingstraject samen dat rekening houdt met één ieders fysieke capaciteiten en tijdsbesteding om de trainingen uit te voeren. Wij geloven in een individuele benadering om een gemeenschappelijk sportief doel te behalen!

Bikefitting voor woon-werk-fietsverkeer

De fiets wordt stilaan het belangrijkste alternatief voor de wagen in het klassieke woon-werkverkeer. Met de fiets sta je niet in de file en draag je bovendien bij aan een positieve impact op het milieu. Iets wat ook de bedrijfswereld niet is ontgaan. Daarom bieden steeds meer bedrijven fietsleasing aan als alternatief. Deze optie is fiscaal interessanter dan de wagen en is bevorderlijk voor het welzijn en gezondheid van de werknemers. Ook hier is het bij de keuze van een sportieve racefiets of mountainbike belangrijk dat de fiets in de juiste positie is afgesteld om klachten te vermijden. Daarom dat een bikefit gekoppeld aan deze fietsleasing een absolute meerwaarde is.