Infoavond: Hoe kom ik de winter door?

Het huidige wielerseizoen loopt bij velen stilaan ten einde en toch zitten al velen onder jullie in hun hoofd met volgend jaar. Je wil je goede conditie die je nu hebt natuurlijk niet volledig verspelen tijdens de winter om dan in het voorjaar terug van nul te moeten beginnen.

Wolf Performance wil je hier graag bij helpen. Doorheen de winter organiseren wij verschillende workshops waarbij we ons o.a. focussen op volgende thema’s: “welke trainingen doe ik in de winter?”, “trainen op de rollen” en “hoe maak ik mijn eigen schema?”

We trappen ons najaarsprogramma af met een infoavond over:

 

Hoe kom ik de winter door? Deze gaat door op dinsdag 25 oktober om 19u30 in Wolf Performance.

Tijdens deze infoavond kom je te weten wat je zoal kan doen om je conditie te onderhouden tijdens de winter. We focussen ons hierbij zowel op de competitieve als de recreatieve renner. Daarnaast blikken we ook al verder naar het volgende seizoen, want de basis van een goede winter start natuurlijk met het bepalen van de doelen van volgend jaar.

Spreker

Niels Timmermans is een Master in de Bewegingswetenschappen en gediplomeerd trainer A in het wielrennen. Na zijn opleiding heeft hij een uitgebreide expertise opgebouwd in testing en training in het wielrennen o.a. door stages in binnen- en buitenland bij verschillende wielerploegen. Hij heeft de laatste jaren vele wielrenners begeleid in het behalen van hun competitieve en recreatieve doelen.

Doelgroep

Recreatieve en competitieve renner

Prijs

€ 10, ter plaatse te betalen

Datum

Dinsdag 25 oktober, 19u30 – 21u00

Plaats

Wolf Performance, Vaartkom 27, 3000 Leuven

  • Controleer ook zeker je spamfolder!