over ons Wolf Performance

Ons team

Joris Verreydt

Joris Verreydt – Expert Bikefitting & Training

Joris Verreydt is een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specifieke expertise in sportrevalidatie en manuele therapie. Vanuit zijn ervaring als competitief wielrenner en kinesitherapeut heeft hij zich bij Bakala Academy ontwikkeld tot expert bikefitting. Nadien heeft hij Wolf Performance opgericht en momenteel is hij één van de toonaangevende personen voor bikefitting in België en in het buitenland. Hij heeft ervaring met profrenners van verschillende Pro Tour ploegen zoals Quickstepfloors, Team Katusha Alpecin, Team Sky, enz. evenals vele recreatieve atleten. Hij is lid van het wetenschappelijk panel van het IBFI (International Bike Fitting Institute).

kinesitherapeut
trainer b wielrennen
Jonas Vanbekbergen

Jonas Vanbekbergen – Expert Training & Coaching

Jonas Vanbekbergen is een Master in de Bewegingswetenschappen, met expertise in training en coaching. Hij heeft in de laatste tien jaar bijzonder veel ervaring opgebouwd in het adviseren en begeleiden van uithoudingssporters, en dit zowel bij atleten op recreatief als professioneel niveau. Daarnaast heeft hij door de jaren heen ook een specifieke expertise opgebouwd in het adviseren en begeleiden van atleten die optimaal willen presteren in stressvolle, klimatologische situaties zoals warmte, vochtigheid en hoogte. In aanloop naar de Olympische Spelen van 2008, 2012 & 2016 heeft hij verschillende atleten mee klaargestoomd via specifieke warmte- en/of hoogtetrainingen.

Jonas Vanbekbergen

Frigyes Vanden Auweele – Sport Osteopaat

Frigyes Vanden Auweele is gediplomeerd Osteopaat (D.O) met een vooropleiding Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Zijn expertise, optimalisatie van de sportprestatie en blessurepreventie bij atleten; zijn passie, wielrennen. Hij bouwde een uitgebreide ervaring op in de osteopathische screening en behandeling van verschillende atleten uit diverse sportdisciplines. Zo is hij oa. de vaste begeleider van Jasper Stuyven (wielrennen), Denis Odoi (voetbal), Anak Verhoeven (klimmen) en Frans Claes (ultra MTB). Hij is tevens als osteopaat verbonden aan voetbalploeg OHL, volleybalploeg VHL en wielerploeg Trek-Segafredo.

Onze ambassadeurs

Frans Claes – MTB

Loving Hut MTB Team
Woonplaats: Leuven
Geboren: 1983
Vegan atleet

Palmares:
• Belgisch Kampioen 2015 & 2016
• Overall Winner UCI World Series Marathon 2017
• UCI World Series Marathon La Paterna (Spanje) 2017
• Tankwa Trek solo 2017
• Algarve bike Challenge 2017

Website: www.frans-claes.be

Steff Cras – Wielrennen – World tour

Team Katusha Alpecin
Woonplaats: Westerlo
Geboren: 1996

Palmares:
• 3de GC Ronde de L’Isard 2017
• 3de YC Tour Alsace 2017
• 5de GC Tour de l’Avenir 2017
• 7de GC Arctic Race of Norway 2018
• 7de GC Okolo Slovenska 2018

Annick Dircx – Wielrennen – Granfondo’s

Woonplaats: Brasschaat
Geboren: 1985

Palmares:
• 1ste La Ronde Picarde 2015, 2016, 2017
• 1ste Mallorca 167 2016, 2018
• 2de WK Team relay Albi 2017
• 2de Les Trois Ballons 2016
• 2de Rothaus RiderMan 2016
• 3de Etalle 2018
• 3de Grandfondo Schleck 2018

 

“Ik fiets nu ongeveer 10 jaar en heb me de laatste drie jaar, onder begeleiding van Joris, op granfondo’s toegespitst. Ik had een extra duwtje in de rug nodig om mezelf specifiek voor te bereiden op deze wedstrijden. Ik werk graag met Joris als trainer omdat hij eerlijk en nuchter is, en mij eveneens zeer goed kan motiveren. Als bikefitter is hij niet tevreden met ‘gewoon goed’, het moet perfect zijn. Hij blijft zoeken naar een oplossing bij problemen.”

Valerie Barthelemy – ITU World Triathlete

The Triathlon Squad
Woonplaats: Amerika
Geboren: 1991

Palmares:
• 3de European Champs Mixed Relay 2018
• 1ste ETU Wuustwezel European Cup 2017
• 4de ITU World Cup Miyazaki 2017
• Belgisch kampioene Olympic Distance 2018, 2017
• Belgisch kampioene Sprint Distance 2017

 

“I started working with Joris in the spring of 2017. I had some knee pain at the time which had prevented me from running for 2 months. After adjusting my bike fit, my knee pain went away immediately, and I went on to have the most successful season of my career. Since then, I don’t trust anyone but Joris to adjust my bike, and I always have my new bikes and cleats fit by him before training on them. He’s a super knowledgeable guy, and I’m happy to work with him!”