Wolf Performance bikefitting header

Live your ride. Ride your life.

juiste fietspositie en correcte framemaat door bikefitting
sportprestaties optimaliseren met training, coaching en bikefitting
professioneel bikefitter opleidingen

Wolf Performance is ontstaan vanuit de passie voor sport.

Door middel van wetenschappelijk onderbouwde methodes en innovatieve technologieën begeleiden we beginners, gedreven recreanten en topsporters in het behalen van hun sportieve doelstellingen. Omdat we weten dat het kleinste detail telt om de finish te halen, wordt bij ons iedereen individueel begeleid en opgevolgd.

Wolf Performance ambassadeurs

Frans
Claes

MTB


Valerie
Barthelemy

Triathlon


Steff
Cras

Wielrennen


JOLIEN
VERMEYLEN

Triathlon


Wolf Performance team

profile image

Joris Verreydt

quotes

Joris Verreydt is een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met expertise in sportrevalidatie en manuele therapie.

Expert Bikefitting & Training

profile image

Jonas Vanbekbergen

quotes

Jonas Vanbekbergen is een Master in de Bewegingswetenschappen, met expertise in testing en training.

Expert Testing & Training

profile image

Niels Timmermans

quotes

Niels Timmermans is een Master in de Bewegingswetenschappen, met expertise in testing en training

Expert Testing & Training

profile image

Joachim Boon

quotes

Joachim Boon is een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specifieke expertise in sportrevalidatie.

Expert Bikefitting

profile image

Hendrik Bollen

quotes

Hendrik Bollen is een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met specifieke expertise in sportrevalidatie en manuele therapie.

Expert bikefitting

Frigyes Vanden Auweele

quotes

Frigyes Vanden Auweele is gediplomeerd Osteopaat (D.O) met een vooropleiding Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Sport Osteopaat

Van Leuven naar de top van de Mont Ventoux voor het goede doel

14 – 23 juni 2019

Met als startplaats Leuven, rijden we een mini-Tour-de-France van meer dan 1100km. Met passages over de Muur van Huy, de Koninginnenetape in de Vogezen met passages over Col de La Schlucht, Route des Crêtes en Le Grand Ballon; de prachtige natuur van de Jura en de Vercors; de aankomst op de top van de legendarische Mont Ventoux belooft het een adembenemende tocht te worden om nooit te vergeten. Bovendien steun je het goed doel Transplantoux VZW!

Wolf Performance voor bedrijven

Workshops

Wolf Performance organiseert dit najaar workshops om alles uit je rollentraining te halen. Tijdens de online workshops wordt de gepresenteerde wetenschappelijke kennis meteen in de praktijk omgezet naar specifieke trainingsvormen.

Naast de workshops krijg je ook een specifiek trainingsschema waarmee je meteen aan de slag kan. Je gaat dus niet alleen conditioneel een stap vooruit zetten, je komt meteen ook alles te weten over efficiënt trainen op de rollen.