De 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Deelnemers kunnen een individueel trainingsschema verkrijgen om hun persoonlijk sportief doel te bereiken. Dit schema is gebaseerd op de noden van de deelnemer, maar wel zonder persoonlijke begeleiding van een coach.

 

De deelnemer kiest/maakt zelf zijn schema op basis van een aantal specifieke parameters zoals frequentie van trainingsdagen, niveau, afstand.

Instappen in het trainingsschema kan op volgende momenten:

  • 8 januari: 18-wekenschema
  • 29 januari: 15-wekenschema
  • 19 februari: 12-wekenschema
  • 11 maart: 9-wekenschema

Deelnemers die wensen in te stappen voor deze trainingsplanner, moeten wel vanaf 8 januari een aparte login aanmaken op dit trainingsplatform: klik hier om jouw schema op te maken.

 

Check bij registratie zeker ook je spam folder om de aanmaak van je login te voltooien.

 

  • Hoe goed van start gaan bij de 1000 km wat eten & drinken betreft? Klik hier

Deelnemers aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker kunnen een korting van 15% bekomen voor een maximale inspanningstest of bikefit. Bij aanvraag dien je jezelf dan te identificeren via het actienummer van jouw 1000km-team.

Maximale Inspanningstest

Met een maximale inspanningstest krijg je een gedetailleerd beeld van je huidige conditie. Om efficiënt te kunnen trainen is het essentieel eerst jouw persoonlijke trainingszones te bepalen. Met deze test kom je deze trainingszones exact te weten, zowel je hartslagzones als de trainingszones voor je wattagemeter indien je hierover beschikt. Rekening houdend met je sportieve doel(en) krijg je nadien specifiek trainingsadvies.

Meer info over deze dienst kan je hier vinden.

Bikefit

De ideale fietspositie is voor iedereen individueel en wordt bepaald door de mogelijkheden van het lichaam. Daarom wordt een professionele bikefit steeds voorafgegaan door een uitgebreide screening van het lichaam. Nadien wordt de fiets tot in de details afgesteld volgens de mogelijkheden van het lichaam. De juiste zadelhoogte, de juiste positie van de schoenplaatjes, de juiste hoogte van het stuur … alle factoren worden gecontroleerd. Met een professionele bikefit wordt gezocht naar het perfecte evenwicht tussen comfort en efficiëntie om de prestatie te optimaliseren.

Meer info over deze dienst kan je hier vinden.