De Col op voor Kom op tegen Kanker

Deelnemers kunnen vanaf 29/1  een algemeen opstartschema krijgen om de 6 laatste weken van de winter te werken aan hun basisuithouding. Na dit schema kunnen deelnemers overstappen op een specifiek plan, meer aangepast op de noden van de Col op.

 

De deelnemer kiest/maakt zelf zijn schema op basis van een aantal specifieke parameters zoals frequentie van trainingsdagen, niveau, afstand.

Instappen in het trainingsschema kan op volgende momenten:

  • Algemeen opstartschema van 6 weken: 29 januari
  • Vervolgens instappen op specifiek schema op:
    • 11 maart ~ 24 weken van de Col op
    • 22 april ~ 18 weken van de Col op
    • 3 juni ~ 12 weken van de Col op
    • 24 juni ~ 9 weken van de Col op

Deelnemers die wensen in te stappen, moeten wel een aparte login aanmaken op dit trainingsplatform: klik hier om jouw schema op te maken.

Check bij registratie zeker ook je spamfolder om de aanmaak van je login te voltooien.

Deelnemers aan de Col op voor Kom op tegen Kanker kunnen een korting van 15% bekomen voor een maximale inspanningstest of bikefit.

Bij aanvraag dien je jezelf dan te identificeren via jouw eigen actiecode van Kom op tegen Kanker.

Maximale Inspanningstest

Met een maximale inspanningstest krijg je een gedetailleerd beeld van je huidige conditie. Om efficiënt te kunnen trainen is het essentieel eerst jouw persoonlijke trainingszones te bepalen. Met deze test kom je deze trainingszones exact te weten, zowel je hartslagzones als de trainingszones voor je wattagemeter indien je hierover beschikt. Rekening houdend met je sportieve doel(en) krijg je nadien specifiek trainingsadvies.

Meer info over deze dienst kan je hier vinden.

Bikefit

De ideale fietspositie is voor iedereen individueel en wordt bepaald door de mogelijkheden van het lichaam. Daarom wordt een professionele bikefit steeds voorafgegaan door een uitgebreide screening van het lichaam. Nadien wordt de fiets tot in de details afgesteld volgens de mogelijkheden van het lichaam. De juiste zadelhoogte, de juiste positie van de schoenplaatjes, de juiste hoogte van het stuur … alle factoren worden gecontroleerd. Met een professionele bikefit wordt gezocht naar het perfecte evenwicht tussen comfort en efficiëntie om de prestatie te optimaliseren.

Meer info over deze dienst kan je hier vinden.